Ak Partili Heyet Dilovası Devlet Hastanesi'ni İnceledi

Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar ile beraber AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçe Başkanı Osman  Akbulut, İlçe SKM Başkanı Fazıl Korkmaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut Dilovası Devlet Hastanesi’nde faaliyete geçecek olan Ameliyathane, Doğumhane,Yoğun Bakım ve Diyaliz Ünitelerini incelediler.

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Ömer Naci Yılmaz AK Partili heyete eşlik ederek yeni açılacak olan üniteleri gezdirdi.

Hastane ve yeni açılacak olan üniteler hakkında AK Partili heyeti bilgilendiren Op . Dr. Yılmaz, yeni açılacak olan ünitelerle hastalara daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

Hastaneyi inceleyen heyet hastane personeli, hasta ve yakınları ile de sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Heyet, Dilovası halkına daha iyi ve kaliteli bir hizmet için üzerlerine düşen vazifeyi memnuniyetle yerine getireceklerini ifade etti.

Yorum bulunamadı.