İşaret Dili Eğitimini Bitirenlere Sertifikaları Verildi...

Dilovası Devlet Hastanesi personeli, işitme engellilerin sağlık hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmesi amacıyla düzenlenen işaret dili eğitiminin sonunda sertifikalarını aldı.

İşitme engelliler ile sağlık çalışanlarının anlaşabilmelerini sağlamak ve böylelikle sağlık hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Dilovası Halk Eğitim Merkezi tarafından hastanelerde çalışan sağlık personellerine işaret dili eğitimi verildi.
Dilovası Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Elvide KAYA tarafından hastanenin toplantı salonunda düzenlenen 2 aylık eğitime,sağlık personelleri katıldı. Eğitim sonunda kursa katılarak işaret dili eğitimini başarı ile bitirenlere sertifikaları Dilovası Halk Eğitim Müdürümüz tarafından verildi.

Yorum bulunamadı.