Yeni Hastane Yöneticimiz Op.Dr Ömer Naci Yılmaz Görevine Başlamıştır...

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ömer Naci YILMAZ, yapılan devir teslim töreni ile görevine başlamıştır.
Törene Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Mali İşler Başkanı Mustafa Tekin, İdari İşler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, hastane idaremiz ve ilimizdeki diğer sağlık kuruluşlarının yönetici ve idari kadroları katılım sağladı.
Op.Dr. Ömer Naci YILMAZ Kimdir ?
1972 yılında Rize’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Rize’de tamamladı. 1995 yılında Trabzon KTÜ Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1995-1997 yılları arasında Artvin Şavşat Kireçli Sağlık Ocağı, Şavşat Devlet Hastanesi, 1998-2000 yılları arasında Rize Pazar sağlık ocağında çalıştı. 2005 yılında İzmir Tepecik SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalından uzmanlığını aldı. 2006-2012 yılları arasında Sivas Numune Hastanesinde Genel Cerrahi uzmanı olarak çalıştı. 2012 yılından beri Seka Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi uzmanı olarak çalışırken Dilovası Devlet Hastanesi başhekimi olarak atanan Op.Dr. Ömer Naci YILMAZ iki çocuk babası.

Yorum bulunamadı.