Dilovası Devlet Hastanesi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü
Dilovası Devlet Hastanesi

Dilovası Devlet Hastanesi'nde Verimlilik ve Kalite Değerlendirmesi Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 28/02/2018

Dilovası Devlet Hastanesi'nde Verimlilik ve Kalite Değerlendirmesi Yapıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı Kalite ve Verimlilik Birimi tarafından Dilovası Devlet Hastanesi'nde denetim yapıldı.
Sağlık hizmeti verilen alanlar,poliklinikler,diş polikliniği,yataklı servis,eczane,doğumhane,ameliyathane,röntgen,laboratuvar,sterilizasyon birimi,acil servis,arşiv ve idari depolar sağlık tesisinin etkinlik ve verimliliğini ölçmek ,eksiklikleri yerinde görmek ve kaliteli,verimli hizmet sunumu gerçekleştirmek amacıyla denetlendi.

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ömer Naci YILMAZ yaptığı açıklamada , Amacımız problemleri kaynağında tespit edip çözüme kavuşturmak , sağlık hizmetinin kalite ve verimliliğinin artırılması,sürekliliğinin sağlanması,sağlık hizmeti sunumunda duyulan memnuniyetin bir üst düzeye çıkarılmasıdır." dedi.