DİLOVASI DEVLET HASTANESİ’NDE SAĞLIK PERSONELLERİNE EĞİTİM DÜZENLENDİ
22 Eylül 2022

DİLOVASI DEVLET HASTANESİ’NDE SAĞLIK PERSONELLERİNE EĞİTİM DÜZENLENDİ

Hizmet içi eğitim olarak, hastanemiz de görevli tüm sağlık personellerine Kişilerarası İletişim ve Gelişim Eğitimi ile Tasarruf ve Gelir Arttırıcı (TGAP) eğitimleri verildi.

Psikolog Abdullah ANAŞ tarafından, sağlık çalışanlarına verilen eğitimde; duygu yönetimi, stres faktörleri, zor kişilikler ile baş etme, hasta ve hasta yakınlarının düşünceleri ve davranışları, iletişimde yaşanan problemler ve sonuçları, sağlıklı iletişimin kuralları, beden dili ve uygulamaları, sağlık çalışanlarının kendi aralarındaki iletişimde yaşanan problemler ve sonuçları, iletişimin hasta memnuniyetindeki ve çalışan memnuniyetindeki önemi anlatıldı. Ayrıca Hastane Satın Alma Sorumlusu Ayşenur TÜRÜDÜ tarafından Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar(TGAP) kapsamında ve Enerji Tasarrufu eğitimi verildi.

PHOTO-2022-09-21-13-18-02.jpg