DİLOVASI DEVLET HASTANESİ’NDEN DİYABET FARKINDALIĞI
24 Kasım 2022

Dilovası Devlet Hastanesi tarafından “14 Kasım Dünya Diyabet Günü” etkinlikleri kapsamında hastanemiz poliklinik alanında stant açıldı.
Dilovası Devlet Hastanesi Diyabet Hemşiresi Hatice GÜLOĞLU ve Eğitim Hemşiresi Funda Büşra ÖZTÜRK tarafından açılan stantta, vatandaşlarımıza ve hastane çalışanlarımıza diyabet hakkında broşür dağıtılarak gerekli bilgiler verilip, ücretsiz kan şekeri ölçümü yapıldı. Diyabet farkındalığı için oluşturulan etkinliğimize yoğun bir katılım olmuştur. Etkinliğimizde ücretsiz kan şekeri uygulaması yapılırken, çıkan sonuçlar doğrultusunda yeni diyabet hastası ve kontrolsüz diyabet hastası tespit edilerek tedavileri için dâhiliye hekimimize yönlendirmesi yapıldı.
Etkinliğe hastane yöneticileri, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları katıldı.
Diyabet Haftası için bilgilendirmede bulunan ve diyabet standında görevli personelimize özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sayın Ömer Naci YILMAZ , “Amacımız, bu tarz önemli günlerde farkındalık oluşturmak ve halkımızı bilinçlendirmek, onların günlük yaşamlarına daha iyi bir şekilde devam etmelerini sağlamak, Diyabet hastalığından kaynaklı oluşabilecek komplikasyonları önlemek ve hastalığın ortaya çıkmasını engellemek adına halkımızı bilinçlendirmek için hastanemiz de düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerimizle diyabette farkındalığı arttırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı '456 T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI KOCAELİİL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DİLOVASI DEVLET HASTANESİ ODİYABET ERALEYIEGLENDIRR DİYABET #DİYABETİN FARKINDA belirtileri varsa Alle ip2 hekiminize başvurun DİYABET BELİRTİLERİ aaa İşta Halsizlik yorgunluk Görme bulanıklığı CAELİİ LOVASI SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DEVLET HASTANESİ' görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir