Tarihçe

Hastanemiz 12.03.2014 tarihinde 54.060 m2 yüz ölçümlü alanla Kocaeli Dilovası ilçesinde D grubu hastane rolünde 25 yatak kapasiteli olarak hizmete açılmıştır. 2017 yılında 5 yatak kapasiteli Hemodiyaliz Ünitesi, 2 salon kapasiteli Ameliyathane, 2 TDL odalı Doğumhane ve sterilizasyon ünitesi hizmet vermeye başlamış olup, 2018 yılında ise Gebe Okulumuz hizmete başlamıştır.

Kurumumuz 17.12.2021 tarihinde C grubu hastane statüsüne geçmiş olup,  mevcut yatak kapasitesi 50’ye yükseltilmiştir. Ayrıca görüntüleme hizmetlerine Bilgisayarlı Tomografi hizmeti eklenmiştir. Mevcut poliklinik hizmetlerine Dahiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Aile Hekimliğinin yanı sıra Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, KBB, Üroloji, Radyoloji poliklinikleri de eklenerek tıbbi alanlarda etkin, verimli ve kaliteli sağlık hizmetine devam etmektedir.