Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi,8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
08 Mart 2021

Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi,8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hastanede tedavi gören kadın hastalara ve sağlık personeline karanfil vererek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Hastane Yönetimi tedavi gören hasta ve refakatçilerinin yanlarına giderek "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.  Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci YILMAZ, ‘’ Sağlık alanında fedakârca çalışan kadınlarımız başta olmak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Ülkemizin sağlıkta örnek ülkeler arasına girmesinde en büyük katkıyı yapan çalışanlarımızın büyük kısmı kadınlarımızdan oluşmaktadır. Aile içindeki sorumluluklarının yanı sıra mesleklerinde de büyük özveriyle çalışıp değer üreten kadınlarımız, sadece birer sağlık çalışanı değil; yeri geldiğinde, bir anne, bir abla, bir kardeş olup insanımıza fedakârca hizmet vermektedir. Büyük Önder Atatürk'ün, 'Bir toplum aynı gayeye bütün kadınları ve erkekleriyle beraber yürümezse, ilerlemesine ve medenileşmesine teknik bakımdan imkân, ilmi bakımdan da ihtimal yoktur' sözü sorumluluğumuzun ağırlığını açıkça göstermektedir. Bu vesile ile hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanacak yer haline getiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, 8 Mart la sınırlı kalmamasını diliyorum saygılar sunuyorum." dedi.

WhatsApp Image 2021-03-08 at 16.53.49.jpeg