HASTANEMİZDE YENİ KULLANIM ALANLARI YAPILDI.
09 Nisan 2021

Dilovası Devlet Hastanesi olarak Hastanemizde,bir yanda pandemi ile mücadele edilirken, yapılan bu mücadele ile birlikte daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için yeni kullanım alanları inşa edilerek sağlık hizmetine kazandırılmıştır.
Hastanemizde yeni yapılan bölümler: Poliklinik müşahade alanı, covid polikliniği, acil triyaj alanı, yeni izolasyon alanı, laboratuvar ek hizmet alanı, idrar laboratuvarı, diyaliz deposu ayrıca kan alma alanı ile sterilizasyon birimlerinde yeniden tadilat yapılarak daha geniş ve kullanışlı birimler olarak sağlık hizmetine kazandırılmıştır.
Bu süreçte başta Sn. Kaymakamımız Mustafa Asım ALKAN olmak üzere katkıda bulunan tüm kurumlara teşekkürlerimizi sunarız.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir hastane ve iç mekan görseli olabilir

Bir iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'Dekontaminasyon Alanı' görseli olabilir
Bir iç mekan görseli olabilir