DİLOVASI DEVLET HASTANES'İNDE RADYOLOJİ ÇALIŞANLARININ GÜNÜ KUTLANDI
08 Kasım 2021

Dilovası Devlet Hastanesi Radyoloji çalışanlarına Hastane yönetimi tarafından pasta kesilerek bu önemli günleri kutlandı.Yapılan kutlamaya Hastane Başhekimi Op.Dr Ömer Naci YILMAZ , İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü GÖZALAN , Müdür Yardımcısı Ahmet DEMİR ve tüm Radyoloji çalışanları katılım sağladı.
Günün anlam ve önemine binaen Hastane Başhekimi Op. Dr Ömer Naci Yılmaz'ın yapmış olduğu konuşmada  özellikle bu zor pandemi sürecinde diğer sağlık çalışanlarıyla birlikte göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tüm radyoloji çalışanlarına teşekkür edip " 8 Kasım Dünya Radyoloji Gününü " kutladı.

Radyoloji birimi çalışanları ,  yapılan etkinlik nedeniyle hastana yönetimine memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.