HASTANEMİZ KADROSUNA YENİ UZMAN HEKİMLER ATANDI
12 Aralık 2022

Hastanemiz de yeni yapılan atama da Dahiliye branşında Uz. Dr. Yusuf Onur BUDAK ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Branşında Uz. Dr.Gökçe ESER kadrolu hekim olarak atanmışlardır.
Hastane Başhekimi Op. Dr .Ömer Naci YILMAZ, yeni atamalarla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:” Hastanemizde Hekim kadromuz artarak güçlenirken, poliklinik sayımızda artıyor. Bizler hastane olarak Dilovası ilçemizde yeni açılan branşlarla birlikte güçlü hekim kadrosuyla iyi ve kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Kış döneminin başlamasıyla birlikte üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları etkisini arttırmaktadır. Bu nedenle hastanemize gelen hasta sayısı da aynı yoğunluk da artmaya devam etmektedir. Hastane idaresi olarak hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmayı 7/24 sürdürüyoruz. Yeni göreve başlayan hekimlerimize başarılar diliyoruz.”
Hastane Yönetimi

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir